Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Обучение „Разработване и управление на проекти“

15/06/2019-09:30 - 16/06/2019-17:30

projects and program_EDC

В това обучение ще получите информация и познания за типове европейски програми; възможности за финансиране на проекти от междуправителствени програми; програми от САЩ и др. Ще придобиете практически умения за изграждане на логическия модел на проекта и „тънкости“ в попълването на проектния формуляр. Разработване на проектния бюджет, задължителните приложения. Добри и лоши практики при управлението на проекта.

Цени и условия за участие:

  • Цена за участие  – за представители на бизнес организации – 160 лв.;
  • За студенти и представители на образователни институции – 80 лв;
  • 10 % отстъпка при заплащане на таксата до 06.05.2019 г.;
  • 20% отстъпка при участие на повече от 10 човека от една организация.

 Подробна информация за програмата и съдържанието на обучението вижте тук.

Срок за записване – 15.06.2019 г.

Добавена стойност:

– Всеки от участниците получава на хартиен и електронен носител книги с информация за европейски програми и практическо пособие за разработване на проекти, системи за самообучение и развитие по темата;

– При заявено лично желание се включва в ресурсна база данни за взаимодействия с организации и институции от България и ЕС за развитие на партньрски проекти;

– Всеки участник ползва в таксата си 4 кафе паузи и възможности за конкакти на професионалните си взаимодействия с колеги от своя и другите сектори;

– Участници от училища и детски заведения получават 1 кредит по системата за кредитиране на Закона за предучилищното и училищно образование.

Място на провеждане. Обученията се провеждат в залата на нашия офис, но при предварителна заявка и желание от страна на една организация ние можем да осигурим обучителите си на място – във всяка организация в страната ни.

Удостоверения и сертификати. Всеки от участниците получава сертификат. Предлаганото обучение е с удобрена от Министерството на образованието и науката програма, която е и вписана в регистъра ИРОПК на МОН.

Административно осигуряване и отчетност. При групово участие от една организация предварително ще ви предоставим типов проекто-договор с програма на избраното от вас обучение. Изплащането на таксите ще извършите след представяне на приемо-предавателен протокол, списък на участниците и фактура.

ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ – МОЖЕТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ – ТУК

Детайли

Начало:
15/06/2019-09:30
Край:
16/06/2019-17:30
Категория за Събитие:

Място

Център „Образование за демокрация“
ул. "Константин Фотинов" № 15
Пловдив, Пловдив 4000 България
+ Google Map
Телефон:
0882284551
Уебсайт:
centerbg.org

СЪБИТИЯ ЗА 2021 ГОДИНА

  • ОБУЧЕНИЕ НА ПЕДАГОГИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТИ
  • ГРАЖДАНСКИ ДИАЛОГ
  • ГРАЖДАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ

Моля, последвайте ни в социалните медии!

error: Content is protected !!