ИМАМЕ ГОЛЕМИ АМБИЦИИ С МЛАДИТЕ ХОРА НА ЕВРОПА

ИМАМЕ ГОЛЕМИ АМБИЦИИ С МЛАДИТЕ ХОРА НА ЕВРОПА

Category : НОВИНИ

На 14 февруари 2020 г. в Национална търговска гимназия Пловдив се проведе среща на тема: „Какво може да постигне един млад човек в Европа“.
Специален гост на събитието бе Mariya Gabriel – българският еврокомисар с ресор: „Иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж“!

На срещата се представиха възможности и програми за ученици и учители, които са част от ресора на г-жа Мария Габриел! В последвалата дискусия младежите повдигнаха редица въпроси като: „Какви възможности за участие ще предостави виртуалната мобилност в Програма „Еразъм+”? Как да се включим в „Креативна Европа”, Какви са предизвикателствата пред „Зелен Еразъм” Ще участва ли България в Европейските университетски алианси?  и др.

Срещата бе организирана от НТГ Пловдив – ученически съвет и Евроклуба към гимназията, по програмата „Училище посланик на Европейския парламент“.

Информационен център „Европа директно – Пловдив” изразява най-искрени благодарности за ентусиазма и усилията на младежите тази среща да се превърне в истинско събитие за всички млади хора на града ни.


СЪБИТИЯ ЗА 2021 ГОДИНА

  • ОБУЧЕНИЕ НА ПЕДАГОГИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТИ
  • ГРАЖДАНСКИ ДИАЛОГ
  • ГРАЖДАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ

Моля, последвайте ни в социалните медии!

error: Content is protected !!