Празничен концерт по случай 9-ти май 2019 г.

Празничен концерт по случай 9-ти май 2019 г.

Category : НОВИНИ

Информационният център „Европа Директно” – Пловдив в партньорство с Център “Образование за демокрация” и Община Пловдив отпразнуваха празнично Деня на Европа!

Независимо от лошото време събитието се проведе на Стълбите на Каменица в град Пловдив. По време на концерта се раздадоха множество информационни материали на ЕС и награди от Викторината. Гражданите се ангажираха с играта и записваха своите имена на изработената от доброволците карта на Европа с наименование „Нашето европейско семейство“.

Благодаря на Николай Николов, Юлияна Гачева, Катя Кривчева и Вики за оказаната помощ!

На 10 май от 21.30 часа ще отново ще можете да станете свидетели на Фестивал на светлините за Деня на Европа. Ще можете да видите как някои от най-красивите фасади в центъра на града „оживяват“ под цветните светлини на завладяващо 3D мапинг шоу и пет светлинни инсталации. Достъпът до спектакъла и инсталациите е свободен.

Организатори на „Фестивала на светлините“ са Европейски парламент в България, Европейската комисия в България / European Commission in Bulgaria и Пловдив – Европейска столица на културата 2019 / Plovdiv 2019 ECOC. Медиен партньор е Българска Национална Телевизия БНТ.

Снимки от проведеното събитието можете да разгледате ТУК.


СЪБИТИЯ ЗА 2021 ГОДИНА

  • ОБУЧЕНИЕ НА ПЕДАГОГИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТИ
  • ГРАЖДАНСКИ ДИАЛОГ
  • ГРАЖДАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ

Моля, последвайте ни в социалните медии!

error: Content is protected !!