РАЗРАБОТВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ

КОНСУЛТАЦИИ ПРИ РАЗРАБОТВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ

Експертите на Център „Образование за демокрация” поддържат една от най-богатите бази данни за финансиращи организации и финансиращи програми за България. Принцип в нашата работа е ежедневно да актуализираме информацията си, за да служим на нашите клиенти.

При нас вие винаги ще намерите най-новите  възможности за финансиране на вашите идеи във всички области на социално-икономическия живот на страната ни и препоръки в коя от тях да бъде насочен вашият проект.

В Център „Образование за демокрация” работи екип от консултанти с  20 годишна история/опит в разработването на над 300 проекта и управлението и отчитането на повече от 100 проекта.

Нашите консултанти са готови по всяко време да ви подкрепят в:

–        Разработване на вашия проект – от развитието на идеята ви до пълното окомлектоване на един завършен и печеливиш проект;

–        Управление и изпълнение на вашия проект, спрямо изискванията на финансиращата програма при стриктно спазване на договора за проекта ви и недопускане на невъзстановяеми от програмата разходи;

–        Окончателно приключване на проекта, с комплексно обслужване при изработване на съдържателни и финансови отчети и осигуряване на независим финансов одит;

–        Намиране на партньори за вашето проектно предложение от Европа;

–        Включването ви в Европейски мрежи и разширяване на възможностите ви за развитие на бъдещата ви проекта политика.

Опитът от Полша, Словакия, Чехия и Балтийските републики показват, че ползването на консултантски фирми е много по-евтино за бенефициентите /фирми, общини, НПО и др./при разработване, мониториране и управление на проектите.

Откъде да започнете?

Ако търсите сериозни решения на вашите проектни идеи и да постигнете целите си, свържете се с наш консултант, за да насрочите консултация с наш експерт. Обадете ни се на телефон (032) 628 374  или ни пишете на center@centerbg.org за да насрочите консултация с нас.

Ние сме открити към диалог и отговорно да служим на нашите клиенти.


СЪБИТИЯ ЗА 2021 ГОДИНА

  • ОБУЧЕНИЕ НА ПЕДАГОГИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТИ
  • ГРАЖДАНСКИ ДИАЛОГ
  • ГРАЖДАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ

Моля, последвайте ни в социалните медии!

error: Content is protected !!