БИЗНЕС КОНСУЛТИРАНЕ

БИЗНЕС КОНСУЛТИРАНЕ

Ако сте бизнес собственик или мениджър на компания (или отдел в нея), която иска да постигне истинска промяна за да премине на следващо ниво, то отговорът е да се възползвате от нашите консултантски програми.

Работим с мениджъри и бизнес собственици , които имат визия и искат да придвижат бизнеса си на следващо ниво.  Ние ще работим заедно с вас за това как да достигнете до пъти повече клиенти, как да удвоите успеваемостта на вашите търговци, да извършите успешен подбор на нов персонал, да оцените ефективността на персонала си, как да повишите ефективността на екипа си и как да подобрите организацията си на работа с крайна цел да увеличите значително пазарния си дял и печалбите си.

Винаги можете да ни потърсите за индивидуална консултация, на която да ви помогнем да постигнете промяната, към която се стремите или да се справите с предизвикателствата, пред които сте изправени в момента.

Можете да ни потърсите за съвет, ако искате да постигнете промяна в личния си живот, да подобрите някоя компетенция или да потърсите начини за справяне с предизвикателствата, пред които сте изправени лично или във вашия бизнес.

Ние ще ви посетим на място, ще проведем разговор с вас и вашите служители и ще ви кажем точно от какви промени имате нужда. След това ще разработим стратегии, с които да постигнете целите си и ще ви помогнем да ги осъществите на тактическо ниво.

Откъде да започнете?

Ако търсите сериозни решения на вашите предизвикателства за да постигнете целите си (и целите ви са големи), свържете се с наш консултант, за да насрочите безплатна консултация с наш организационен или бизнес експерт. Обадете ни се на телефон (032) 628 374 или ни пишете на center@centerbg.org, за да заявите вашето желание.


СЪБИТИЯ ЗА 2021 ГОДИНА

  • ОБУЧЕНИЕ НА ПЕДАГОГИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТИ
  • ГРАЖДАНСКИ ДИАЛОГ
  • ГРАЖДАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ

Моля, последвайте ни в социалните медии!

error: Content is protected !!